Ga naar de inhoud

JHK 24

vive la france

MHC Dieren

jeugd
  hockey
    kamp
'24

weekend van
21 t/m 23 juni 2024

Hockeyen, dansen, slapen en keten voor alle jeugdleden vanaf de O8 tot O14. 

Het hockeykamp staat weer voor de deur!

Dit jaar slapen we als vanouds twee nachten op het terrein, beginnen we dus op vrijdagavond en is het kamp op zondagmiddag na de grote finale weer afgelopen. 

Lijsten met wat mee te nemen, indelingen etc. volgen in de weken voor het kamp. Inschrijven doe je hieronder.

SCHRIJF JE IN

vive la france

Teamnamen

Het doel is om dit jaar opnieuw voor zo veel mogelijk kinderen een zo leuk mogelijke activiteit neer te zetten. Dit zal zijn in het weekend van 21, 22 en 23 juni. Hou deze datum dus vrij in de agenda!

Zijn er nog vragen, mail dan naar jeugdkamp@mhcdieren.nl

Je m’appelle frikandel

wat kan je verwachten?

jeugd
  hockey
    kamp
'24

creaza-jhk2019-6762
Het wordt opnieuw een fantastisch kamp!
creaza-jhk2018-7686

jeugd hockeykamp

informatie

Via dit formulier kunnen de kinderen worden ingeschreven voor het kamp. Let op: voor ieder kind moet een apart formulier worden ingestuurd. Inschrijven kan tot en met 26 mei.

Ouders/verzorgers kunnen in dit formulier tevens aangeven wanneer ze als vrijwilliger tijdens het kamp inzetbaar zijn, bijvoorbeeld voor een bardienst. 

De betaling verloopt via iDeal (kosten voor het jeugdkamp zijn € 47,50 per deelnemer).

Uitgebreide informatie over het jeugdkamp wordt voor het kamp per e-mail toegestuurd. Daarin is dan ook de ‘vrijwilligersplanning’ opgenomen, die we baseren op de in het formulier aangegeven beschikbaarheid.

Bereikbaarheid 21-23 juni

Het is voor de organisatie belangrijk om tijdens het kamp ouders/verzorgers altijd te kunnen bereiken. Wij vragen u dan ook om twee telefoonnummers door te geven van personen die gedurende het gehele kamp bereikbaar én beschikbaar zijn om uw kind in het geval van calamiteiten op te kunnen halen.

Hitteprotocol en mobiele telefoons

Om van tevoren zo helder mogelijk te zijn over enkele afspraken die er gelden tijdens het kamp, zijn er twee aandachtspunten die we hier vast expliciet willen benoemen. 

Hitteprotocol: Mocht tijdens de dagen voorafgaand aan het kamp duidelijk worden dat het hitteprotocol in werking wordt gesteld, dan houdt dit in dat de jongste kinderen op de vrijdag thuis slapen. Dit betreft de kinderen uit de O8 en O9. 

Mobiele telefoons: Net als afgelopen jaar is het kamp mobiel-vrij. Het is de verantwoordelijkheid van ouders/verzorgers erop toe te zien dat kinderen hun mobiele telefoon of andere devices niet meebrengen naar het kamp. Wordt een mobiel toch aangetroffen bij een van de kinderen? Dan houdt dit in dat het kamp vroegtijdig verlaten zal moeten worden. 

Bevestiging niet ontvangen?

Controleer dan ook even de spam-map. Indien de bevestiging ook hier niet is binnengekomen, neem dan contact op met jeugdkamp@mhcdieren.nl.

Kosten

Kosten voor deelname aan het Jeugdhockeykamp 2024 van MHC Dieren bedragen € 47,50 per deelnemer.

Bevestiging en voorwaarden

Na ontvangst van de betaling is deelnemer ingeschreven voor het Jeugdhockeykamp 2024 van MHC Dieren. 

Contact

Mixed Hockey Club Dieren
Imboslaan 2a
6952 JP Dieren
jeugdkamp@mhcdieren.nl
KvK: 40120519

inschrijving

Inschrijven mogelijk tot 26 mei.

Het inschrijfformulier is geslotenvolg ons op social media